Definitii:

· Platforma comerciala/website/magazin online: www.mobilarena.ro

· Vanzator: Fabedu Geomon SRL

· Vizitator: persoana fizica sau juridica ce utilizeaza website-ul fara a avea un cont inregistrat.

· Utilizator: persoana fizica sau juridica ce are un cont inregistrat pe www.mobilarena.ro, fara nicio comanda lansata.

· Client/cumparator: persoana fizica sau juridica ce are cel putin o comanda lansata pe platforma, cu sau fara un cont inregistrat.

· Cont: pagina magazinului online ce poate fi accesata doar daca utilizatorul/clientul a furnizat pentru inregistrare, un minim de detalii personale precum nume, prenume, adresa de email si parola care e strict confidentiala.

· Produs: bun, obiect destinat nevoilor umane, supus vanzarii pe platforma.

· Comanda: contract electronic prin care clientul doreste sa procure bunuri si servicii din oferta vanzatorului, in conformitate cu legislatia fiscala romaneasca.

 

Acest document este publicat in conformitate cu legislatia romaneasca in vigoare si contine reguli, reglementari, termeni si conditii de utilizare ale acestui website.

Website-ul www.mobilarena.ro cu intregul sau continut (text, imagine, video, fisiere, coduri sursa, grafica, alte elemente), este detinut si administrat de societatea Fabedu Geomon SRL cu date de identificare CUI RO41369189, Nr. Reg. Com: J17/1327/2019, capital social privat 100% romanesc. 

Fabedu Geomon SRL permite utilizarea acestei platforme comerciale, doar sub rezerva acceptarii termenilor si conditiilor de utilizare regasite in acest document. Inainte de efectuarea unei comenzi, va rugam sa cititi integral acest document.

 

Drepturi, obligatii, raspunderi, copyright vanzator

Vanzatorul are dreptul de a refuza oricand si fara motiv o comanda, indiferent de numarul de produse componente, de valoarea fiscala sau de clientul ce o plaseaza. Cu toate astea, ne-am propus sa onoram fiecare comanda plasata pe platforma noastra comerciala dar fara a ne obliga. In cazul in care intervine o astfel de situatie, ramane la aprecierea noastra daca e necesara o motivare clara pentru client cu privire la hotararea luata.

Dreptul de folosinta al intregului continut aflat pe magazinul online, este in totalitate al nostru si poate fi folosit de o terta parte numai daca ni se cere in scris sau in format electronic pe email si doar daca oferim un raspuns afirmativ prin una dintre aceste metode de transmitere. Daca raspunsul nostru va fi unul afirmativ, folosirea de continut se va face doar in interes personal, fara niciun scop comercial si fara a transfera niciun drept asupra acestuia.

Logo-urile publicate pe platforma noastra comerciala ce nu ne apartin, sunt in proprietatea detinatorilor corespunzatori si nu ne vom asuma niciodata vreun drept asupra lor.

Compania Fabedu Geomon SRL, depune permanent eforturi pentru acuratetea informatiilor afisate pe website insa exista probabilitatea ca uneori sa apara neconcordante intre elementele de continut aflate pe platforma sau intre ceea ce se prezinta grafic, imagistic la un produs cu prezentarea text aferenta. Aceste situatii pot aparea fie din cauza unor probleme tehnice fie din cauza unor greseli umane, de personal si precizam ca nu vom raspunde nicicand si in niciun fel pentru aceastea. Totusi, pentru a nu afecta colaborarea cu dumneavoastra, putem insa fara a ne obliga, sa oferim la alegere diferite beneficii compensatorii.

Vanzatorul nu va raspunde in niciun fel pentru eventualitatea in care apar erori tehnice pe magazinul online, indiferent de natura sau de gravitatea lor.

Din momentul preluarii coletelor de catre firma de curierat, Fabedu Geomon SRL nu isi va asuma nicio raspundere in cazul in care, apar probleme la livrari prin intarzierea sau neefectuarea lor, indiferent de motiv. Raspunderea va fi in totalitate a societatii de curierat dar fara a fi impusa de catre noi.

Oricand si in orice situatie, ne rezervam dreptul de a propune clientului livrarea comenzii cu o alta firma de curierat diferita fata de cea aleasa in procesul de plasare comanda.

Fabedu Geomon SRL nu va raspunde niciodata pentru expeditiile la care se inregistreaza intarzieri din cauza conditiilor meteo nefavorabile, dezastre naturale, devieri necesare de traseu, greve, acte de terorism, actiuni guvernamentale, inundatii, incendii, proteste civile, explozii sau alte situatii exceptionale.

Conform legislatiei in vigoare, ne obligam sa atasam factura fiscala la orice colet livrat si sa oferim in factura, informatiile corespunzatoare din comanda.

Produsele sunt oferite in limita stocului disponibil si nu ne vom asuma nicio raspundere in cazul in care vor exista erori de afisare stoc.

Ne obligam ca toate preturile produselor si serviciilor oferite pe platforma noastra, sa aiba inclusa si TVA aferenta.

Ne rezervam dreptul ca uneori, sa postam la anumite produse din oferta, imagini care prezinta detalii si caracteristici pentru un alt produs/model (caracter orientativ) fie de la aceeasi marca fie de la una diferita. In astfel de situatii, vom afisa in pagina de produs, un text care sa va informeze cu privire la diferentele aparute.

Fabedu Geomon SRL nu se obliga sa puna la dispozitie clientului, alte manuale de utilizare sau alte informatii de instalare decat cele aflate in continutul fiecarui ambalaj al produselor. Nu ne asumam raspunderea in cazul in care un produs sau mai multe, nu contin manuale sau informatii de utilizare.

Vanzatorul nu vinde produse minorilor. Acestia trebuie sa fie asistati de parinti sau de tutorele legal in procesul de comanda. Parintii sau tutorele legal, sunt obligati sa confirme comanda si sa raspunda in totalitate pentru acceptarea comenzii.

Nu ne vom asuma nicio raspundere in cazul in care exista probabilitatea ca dispozitivul cu care accesati platforma noastra, sa inregistreze daune de orice fel in urma infectarii cu virusi informatici. Mediul online este permanent atacat cibernetic si nu putem raspunde in niciun fel daca apar astfel de situatii.

Mentionam ca nu ne obligam sa contactam clientii din fiecare comanda plasata, pentru confirmare/verificare/alte discutii. Contactam doar in situatiile in care consideram noi ca e necesar.

Drepturi, obligatii, raspunderi vizitator/utilizator/cumparator

Vizitatorul/Utilizatorul/Clientul isi asuma in totalitate consecintele rezultate in urma nerespectarii prevederilor mentionate in acest document.

Clientul este direct raspunzator de starea produsului/produselor din momentul predarii de catre compania de curierat.

Clientul se obliga sa intelegea pe deplin modul de utilizare/instalare al produsului/produselor achizitionate, fie prin informatiile puse la dispozitie pe magazinul nostru online fie prin intermediul altor surse.

Inainte de orice actiune, clientul se obliga sa obtina de pe platforma noastra, toate informatiile corespunzatoare si sa intelegea ce rezultate sau efecte pot aparea.

Utilizatorul/clientul este direct raspunzator pentru detaliile personale oferite la inregistrarea unui cont sau la plasarea unei comenzi pe website-ul www.mobilarena.ro. Se obliga sa ofere detalii personale corecte si sa ajute cu alte informatii necesare pentru o livrare eficienta, in limita confidentialitatii impuse de legile in vigoare.

In cazul in care vizitatorul/utilizatorul/clientul considera ca exista pe website-ul nostru, continut protejat de drepturile de autor si intentioneaza sa inregistreze o reclamatie in acest sens, se obliga ca mai intai de toate, sa ne contacteze prin orice metoda de contact pusa la dispozitie pe magazinul nostru online si sa ne descrie explicit situatia pentru a putea lua o decizie rapida si in consecinta.

Comanda confirmata de catre client, implica automat acceptarea tuturor termenilor si conditiilor prezente pe website.

 

Litigii

Daca vor exista neintelegeri de orice tip intre client si vanzator, se va incerca pe cat posibil solutionarea pe cale amiabila altfel se va solutiona pe cai juridice la instantele judecatoresti din raza vanzatorului.

 

Dispozitii finale

Aceasta platforma este pusa la dispozitia vizitatorilor/utilizatorilor/clientilor in forma actuala, fara alte garantii.

Pot exista situatii cand nuanta culorilor produselor difera usor fata de realitate. Aceste exceptii apar fie din cauza tehnologiei folosite la fotografiere fie din cauza setarilor de afisare ale display-ului. Totodata, din diferite motive ce tin de fabricare, pot exista diferente de design sau de material. Facem eforturi mari pentru a depista din timp astfel de situatii si acolo unde este cazul tratam impreuna cu clientul si gasim o rezolvare.

Utilizarea acestui website se face pe propria dumneavoastra raspundere si in cazul in care nu sunteti de acord in totalitate cu continutul acestui document, va rugam sa incetati imediat utilizarea platformei.

Pentru reclamatii/sesizari/propuneri/observatii, va rugam sa ne contactati prin formularul de contact pus la dispozitie.

Daca este cazul, vanzatorul va colabora cu orice institutie publica din Romania, cu drepturi depline de a obtine informatii necesare in investigarea unei persoane fizice sau juridice ce a colaborat cu societatea Fabedu Geomon SRL, prin intermediul acestui magazin online.

Fabedu Geomon SRL isi rezerva dreptul de a corecta/adauga/retrage/actualiza/modifica continutul acestui document, ori de cate ori doreste si va fi nevoie, si fara a notifica in prealabil vreo persoana fizica sau juridica, vizitator, utilizator sau client. Orice interventie asupra acestui document intra in vigoare odata cu publicarea sa.

Pentru alte informatii (Politica cookie, Cum comand online?, Cum platesc?, Livrare, Politica de returnare, Intrebari frecvente, Garantia produselor), va rugam sa accesati fiecare sectiune aflata in subsolul magazinului online.

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare