Produsele achizitionate online se pot returna vanzatorului, conform O.U.G. 34/2014. Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris vanzatorul, ca doreste sa returneze toate produsele din comanda sau partial, in termen de 14 zile de la primirea produsului/produselor.

Returnarea coletelor se face gratuit, cu urmatoarele exceptii:

1. clientul a gresit comanda (cel putin 1 produs din comanda a fost ales gresit). Exemplu: detine un model de telefon Samsung S20 FE si comanda o husa pentru Samsung S20;

2. produsul/produsele returnate se afla intr-o stare ce impiedica revanzarea lor (uzura ridicata sau defectiuni de orice tip). Aceste situatii se discuta impreuna cu clientul dupa care i se va comunica suma ce se retine (costul de transport si/sau retinere din valoarea in lei a produsului, pentru cauzare defectiuni/deteriori/uzura produs).

Fabedu Geomon SRL va inapoia contravaloarea returnarii in maxim 14 zile lucratoare de la primirea produsului/produselor. Contravaloarea se inapoiaza doar intr-un cont bancar.

Pentru a face un retur si pentru orice alte detalii/discutii despre retur, consumatorul ne va notifica printr-un email la adresa: returnari@mobilarena.ro. Mesajul trimis la aceasta adresa de email, reprezinta oficial, cererea dvs. de returnare.

Coletul de retur, se ridica doar de la clientul care a achizitionat produsul/produsele in cauza.

Obligatoriu de retinut in cazul returnarilor, nu vom accepta colete cu plata ramburs.

Detaliile necesare in cererea de retur sunt:

   - nume si prenume cumparator;

   - numar telefon cumparator;

   - adresa completa de ridicare colet;

   - numarul comenzii initiale si/sau al facturii intocmite;

   - metoda aleasa de solutionare a returului: returnare bani in cont sau schimb de produs/produse;

   - daca se doreste returnarea banilor, se va preciza si contul bancar (IBAN), denumirea bancii si numele titularului de cont. Contul bancar poate fi detinut si de o alta persoana cu precizarea ca vom mentiona obligatoriu in documentul de transfer, cine este de drept destinatarul sumei returnate.

Clientul se obliga sa ambaleze corespunzator produsul/produsele pentru o protectie sigura la transport.

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare